Adidasii New Balance de barbati - buni pentru drumetii

Publicat: 30 Sep 2016 13:30

Pasionatii muntelui au acum adidasi de marca

Adidasii New Balance pentru barbati sunt incaltamintea sport perfecta pentru domnii care iubesc muntele, alpinismul si aventurile. Datorita sistemului si noilor inventii pe baza carora sunt create, acestia confera intotdeauna rezistanta si durabilitatea de care ai nevoie.

Pentru ca meriti sa fii in pas cu moda si sa ai in garderoba ta niste produse de lux, celebrul concurent al firmelor Nike si Adidas vine in ajutorul clientilor cu noua colectie de toamna de pantofi sport special conceputi pentru a se adapta cu stilu fiecarei persoane. Daca esti un barbat puternic, activ, plin de viata si mereu in expansiune, iti plac sporturile sau jogging-ul, acest brand este exact ceea ce iti trebuie sa ai in garderoba. Moderne, originale si comode, incaltamintea se poate potrivi intr-un mod accesibil tinutei de zi cu zi, dar si ehipamentului sport pe care il utilizezi la alergat sau atunci cand mergi pe varfurile inalte ale patriei.

O companie de succes si in plin avant economic: adidasi New Balance

Ca sa vorbim putin despre companie, New Balance a lansat, in anii ’60 ai secolului trecut, cele mai multe variante de latime de adidasi pentru barbati, iar modelul Trackster a fost, in acea perioada, cel mai popular adidas al acelor vremuri, iar astazi este un competitor serios, cu o cifra de afaceri estimate de peste 4 milioane de dolari. Ea este printre putinele firme care doresc sa acorde articolelor sale un numar de 2, 3 sau 4 cifre, iar, de fiecare data cand un pantof este reproiectat, numarul creste progresiv, cu 1.

Perechi de adidasi New Balance pentru fiecare tip de activitate

In functie de particularitatile si necesitatile fiecarei tip de activitate pe care o poate practica omul, compania s-a gandit sa scoata pe piata adidasi special conceputi. Fie ca sunt pentru alergat, sporturi de echipa, din piele suede, cu microfibra, mesh, acestia s-au dovedit, de-a lungul timpului, o investitie mai mult decat eficienta.

Talpa lor este foarte bine croita, iar tehnologiile pe baza de mesh confera o mult mai buna ventilatie in timpul purtarii si sunt recomandati in special vara sau persoanelor care transpira intr-un mod excesiv.

Pentru iarna, daca doresti sa faci o investitie pe termen lung, poti apela la cumpararea unei perechi de adidasi New Balance de barbati Winter Edition, ce au o talpa groasa, zimtata, care sa te fereasca de alunecarile pe gheata si de eventualitatea producerii unor accidente nedorite. Sunt numai buni pentru alergat si asigura o aderenta sporita pe teren alunecos. Datorita faptului ca au talpa ermetica, ofera o protectie ridicata contra frigului.
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(0 voturi)
2759 vizite

Sondaj

Cat de costisitor este sa ai ca hobby cursele de raliu?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si