Sporturile nautice in Argentina

Publicat: 02 Feb 2012 15:53

Frumusetea unica a lacurilor montane si oceanul albastru transforma Argentina intr-o locatie speciala pentru sporturile nautice.

Peisajele impresionante confera turistilor posibilitatea de a se recrea si de a participa la sporturi care sa necesite curaj si pasiune.


Adrenalina creste, inima pulseaza puternic si un sentiment de fericire intensa inunda intreg organismul; aceasta este reactia oricarui pasionat de sporturi nautice.
A￯
Raftingul, caiac canoe, surfingul si windsurfingul sunt activitati practicate in apa. Fiecare din acestea captiveaza prin trasaturile unice sportivii doritori de aventura.

Surfingul este un sport dificil si care necesita o pregatire complexa. Dar tocmai aceasta dificultate ridica sporturile de apa la un nivel mult mai inalt decat cele practicate pe uscat.

Competitiile de caiac canoe necesita sange rece si nervi de otel. Oamenii care practica acest sport experimenteaza momente de maxima incordare atunci cand vaslesc, intr-o viteza uimitoare, pe intinderea linistita a unui lac.

Abilitatea de a-si mentine echilibrul si iscusinta de a inainta in apele repezite ale raului le demonstreaza talentul si nebunia.
A￯
Windsurfingul este combinatia perfecta intre surfing si caiac canoe.

Acest sport a aparut initial din dorinta de a calatori cat mai repede pe mari, lacuri sau rauri. In prezent, windsurfingul s-a transformat intr-o dovada a talentului acrobatic, cu atat mai mult cu cat surferii se folosesc de catarg pentru a realiza diverse sarituri in aer.

Daca doriti sa incercati oricare din aceste sporturi, cea mai buna recomandare ar fi sa va inscrieti la cluburi unde sa invatati toate miscarile sau sa va avantati in zone in care exista instructori avizati.

Incercati sa aflati cat mai multe despre sporturile nautice si luati in considerare avertizarile si masurile de siguranta.
A￯
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

2(2 voturi)
1673 vizite

Sondaj

Cum ingrijiti skiurile?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si