Devil`s Pool - inoata in varful Cascadei Victoria!

Publicat: 16 Iul 2012 10:39

Pentru iubitorii senzatiilor extreme avem o recomandare pe masura: cascada Victoria, considerata pe buna dreptate cea mai mare si mai frumoasa cascada din lume!

Acolo sus, la 128 m inaltime exista o mica laguna formata chiar pe buza cascadei, la doar 1 m de abisul inspumat.

Zona este foarte cautata de iubitorii senzatiilor extreme, pentru ca privelistea de la marginea cascadei este cu adevarat spectaculoasa.

Amatorii unei balaceli in "Piscina Diavolului" sunt avertizati inainte de experienta privitor la riscurile asumate si sunt pusi sa semneze o hartie de asumare a riscurilor aferente aventurii.

"Este ireal ce ti se intampla, din momentul in care intri in apa si pana pui din nou piciorul pe mal.

Pe masura ca te apropii de margine simti cum adrenalina incepe sa-ti pompeze prin vene si te intrebi daca ai curajul sa te apropii si mai mult de margine!", marturiseste un turist care a experimentat aventura.

Ceee ce este periculos la aceasta laguna este reprezentat de curentii extrem de puternici din apa care te imping efectiv catre marginea lagunei si carora trebuie sa te opui cu toata forta pentru a nu te impinge peste margine.

Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

5,44(18 voturi)
8275 vizite

Sondaj

Credeti ca surfingul este periculos?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si