xtrem.ro  »  Pe Apa  »  Stiri apa  »  Artem Silchenko castiga etapa 3 Red Bull Cliff Diving Series!

Artem Silchenko castiga etapa 3 Red Bull Cliff Diving Series!

6/616
calendar_month 25 Iul 2012, 10:25
Spectacol de zile mari in ostrovul portughez Vila Franca do Campo din Azore!

Rusul Artem Silchenko reuseste, dupa o serie spectaculoasa de 4 sarituri, sa il invinga la doar o zecime de punct pe liderul clasamentului general, Orlando Duque si pe campionul mondial, Gary Hunt.

Intrecerea de la Vila Franca do Campo reprezinta una dintre cele mai spectaculoase editii de pana acum a competitiei Red Bull Cliff Diving Series, unde, pe pe platforma inalta de 28 de metri s-au efectuat niste sarituri cu adevarat spectaculoase!

Scorul total al lui Artem Silchenko a fost de 465.60 de puncte si i-a asigurat sportivului de 28 de ani prima lui victorie pe anul 2012.

Aproximativ doua mii de spectatori au fost martorii intrecerii din Portugalia. Lupta finala s-a dat intre Orlando Duque si Artem Silchenko, ultimul devenind in final invingator, dupa un salt spectaculos.

Imediat dupa victorie, Artem Silchenko declara: "Sunt atat de fericit! Aceasta victorie este o surpriza pentru mine. In sfarsit am siguranta ca pot invinge oriunde, pentru prima data pana acum"

Miscarea care l-a facut invingator pe Artem a constat intr-o saritura inainte si un triple triple inapoi, stand in maini cu spatele si cu intrarea oarba a￯￯ miscare avand un grad de dificultate de 6.1.

Chiar daca aceasta etapa nu i-a adus o victorie, Orlando Duque ramane lider in clasamentul general, cu un avans de 10 puncte in fata campionului mondial in exercitiu, Gary Hunt.

Urmatoarea etapa Red Bull Cliff Diving Series va avea loc pe 4 august 2012, In Irlanda.

Credit foto: www.redbull.ro


 
 
 
 
Sondaj
Care e cel mai important criteriu in alegerea rolelor?