xtrem.ro  »  Pe Apa  »  Rafting  »  Rafting pe Buzau - 02-03 iunie 2012

Rafting pe Buzau - 02-03 iunie 2012

1/178
calendar_month 29 Mai 2012, 09:44
Daca esti ca majoritatea celor care ne viziteaza site-ul probabil ai cochetat cel putin cu ideea de a merge intr-o buna zi intr-o tura de rafting.

Iar daca nu ai fost la rafting pana acum, experienta de opt ani in domeniu ne spune ca teama ar putea fi unul dintre principalele motive ale neparticiparii tale.

Tura de rafting ideala pentru incepatori

Pe undeva te intelegem: cu tot echipamentul de siguranta oferit si ghizii care-ti sunt alaturi, rasturnarea unei barci de rafting in care te afli pentru prima oara nu e neaparat un lucru pe care l-ai incadra in categoria experientelor placute.

De aceea te invitam intr-un traseu de rafting pe care l-am descoperit de curand si care credem ca e ideal pentru incepatori - raftingul pe Buzau.

De ce credem asta? Pentru ca dupa opt ani de experienta in rafting putem spune ca...

 • Rafting-ul pe Buzau iti ofera cele mai sigure conditii pentru a te bucura de adrenalina rafting-ului:

 • Traseul trece printr-o vale larga, fara zone periculoase, fara portiuni curbe care daca nu sunt luate cum trebuie iti rastoarna barca. Deci albia fiind larga riscul de rasturnare e practic minima.

 • In acelasi timp, Buzaul are un debit relativ constant, are zone cu repezisuri, cascade care dau intensitate traseului si iti vor face sangele sa circule.

 • In general intensitatea turelor de rafting pe rauri foarte sigure este de genul unei plimbari cu barca pe lac.

  Nu tocmai un sport de aventura nu-i asa? Tocmai de aceea iti va placea pe Buzau: iti pune foarte bine sangele-n miscare si te fereste de rasturnari mai bine decat oricare alt rau.

  Mai multe info pe: www.x-tours.ro


 •  
   
   
   
  Sondaj
  Ce preferi, mountain bike vara sau iarna, pe zapada?