Romanian Adventure Fest 2012 - Nehoiu

Publicat: 07 Mai 2012 15:31

In perioada 01-04 iunie 2012 va avea loc Romanian Adventure Fest, in localitatea Nehoiu, judetul Buzau.

La evenimentul Romanian Adventure Fest poate participa orice persoana, fie pasionati de sport si miscare, sau doar atrasi de activitatile desfasurate in cadrul festivalului, oricine este binevenit.

Pentru practicarea sporturilor din cadrul festivalului, nu este necesara experienta sportiva sau aptitudini fizice deosebite.

Conditiile meteo de la sfarsitul lunii mai, ofera confort termic pentru participanti in timpul zilei, dar mai ales noaptea, permitand camparea in cele mai bune conditii.

Debitele cursurilor de apa folosite pentru sporturile acvatice se afla in aceasta perioada la un nivel ideal, fiind spectaculoase dar cu un grad scazut de pericol. Acest aspect este important in special pentru incepatori.

In aceasta perioada nu exista nici o sarbatoare religioasa importanta sau alta sarbatoare legala. Perioada concediilor este inca departe, iar acest eveniment poate fi prima iesire din acest an pentru iubitorii de vacante active si miscare.

Program Romanian Adventure Fest

1 iunie

10:00 - Deschiderea festivalului
11:00 - 19:00 - Sporturi de aventura (Participantii se vor prezenta la punctul de start al activitatilor la care sunt inscrisi. In paralel, se vor desfasura concursuri pe scena, cu premii ce vor consta in bilete de participare la activitati, echipamente sportive, etc.)

2 - 3 iunie

10:00 - 19:00 Sporturi de aventura a￯￯ participantii se vor prezenta la punctul de start al fiecarei activitati, pe baza biletelor si a rezervarii.
13:00 - 15:00 Concursuri
20:00 - 22:00 Concert
21:00 - Petrecere - va fi organizata in a￯￯Tabara de aventuraa￯￯

4 iunie

10:00 - 18:00 Sporturi de aventura a￯￯ participantii se vor prezenta la punctul de start al fiecarei activitati, pe baza biletelor si a rezervarii
18:00 a￯￯ festivitatea de inchidere

Tabara de aventura va fi amplasata pe un platou inalt din apropierea orasului Nehoiu, pe malul stang al raului Basca Mare.

Cum se ajunge acolo?

- din Bucuresti:(155 km):
Bucuresti a￯￯ DN1 a￯￯ Ploiesti a￯￯ DN 1A a￯￯ Valenii de Munte a￯￯ DJ 102B a￯￯ Cislau a￯￯ DN10 a￯￯ Nehoiu

- din Brasov: (88 km):
Brasov a￯￯ DN11 a￯￯ Harman a￯￯ DN10 a￯￯ Nehoiu

Mai multe info pe site-ul oficial al competitiei: www.adventurefest.ro


Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(2 voturi)
1687 vizite

Sondaj

Cati bani ati fi dispusi sa dati pe un echipament complet de scuba diving?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si