Rafting pe Buzau - 02-03 iunie 2012

Publicat: 29 Mai 2012 09:44

Daca esti ca majoritatea celor care ne viziteaza site-ul probabil ai cochetat cel putin cu ideea de a merge intr-o buna zi intr-o tura de rafting.

Iar daca nu ai fost la rafting pana acum, experienta de opt ani in domeniu ne spune ca teama ar putea fi unul dintre principalele motive ale neparticiparii tale.

Tura de rafting ideala pentru incepatori

Pe undeva te intelegem: cu tot echipamentul de siguranta oferit si ghizii care-ti sunt alaturi, rasturnarea unei barci de rafting in care te afli pentru prima oara nu e neaparat un lucru pe care l-ai incadra in categoria experientelor placute.

De aceea te invitam intr-un traseu de rafting pe care l-am descoperit de curand si care credem ca e ideal pentru incepatori - raftingul pe Buzau.

De ce credem asta? Pentru ca dupa opt ani de experienta in rafting putem spune ca...

 • Rafting-ul pe Buzau iti ofera cele mai sigure conditii pentru a te bucura de adrenalina rafting-ului:

 • Traseul trece printr-o vale larga, fara zone periculoase, fara portiuni curbe care daca nu sunt luate cum trebuie iti rastoarna barca. Deci albia fiind larga riscul de rasturnare e practic minima.

 • In acelasi timp, Buzaul are un debit relativ constant, are zone cu repezisuri, cascade care dau intensitate traseului si iti vor face sangele sa circule.

 • In general intensitatea turelor de rafting pe rauri foarte sigure este de genul unei plimbari cu barca pe lac.

  Nu tocmai un sport de aventura nu-i asa? Tocmai de aceea iti va placea pe Buzau: iti pune foarte bine sangele-n miscare si te fereste de rasturnari mai bine decat oricare alt rau.

  Mai multe info pe: www.x-tours.ro
 • Cat de mult ti-a placut acest articol?

  Nota obtinuta

  10(1 voturi)
  1728 vizite

  Sondaj

  Ce sport de iarna practicati in mod regulat?

  Cele mai citite...
  Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
  Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
  Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si