Lansare Maxi-scutere BMW si sesiune BMW Rider Training
5/542
calendar_month 09 Aug 2012, 12:29
Mobilitatea urbana la Automobile Bavaria.

In weekend-ul 10-12 august 2012, Automobile Bavaria organizeaza in premiera nationala lansarea noilor Maxi-scutere BMW si o noua sesiune BMW Rider Training.


Sambata 11 august 2012, maxi-scuterele BMW vor fi lansate in premiera in Romania de catre Automobile Bavaria in cadrul evenimentului BMW & Husqvarna Test Ride Days 2012 organizat in Bucuresti la showroom-ul din Baneasa.

a￯￯Dupa cum i-am obisnuit pe iubitorii de moto, evenimentul este unul activ la care produsele pot fi nu doar admirate static in lumina reflectoarelor de scena ci si testate pentru o completa edificare asupra calitatilor acestoraa￯￯ a declarat Emanuel Stefan, Motorcycle Manager Automobile Bavaria.

In paralel cu maxi-scooterele va fi disponibila spre testare gama completa de motociclete BMW si Husqvarna.

Programul zilei de 11 August insumeaza:

- Teste in premiera cu noile maxi scutere BMW Motorrad
- Teste cu cele mai noi modele de motociclete BMW si Husqvarna
Touring: BMW K1600GT, BMW K1600GTL, BMW R1200RT;
Sport: BMW S1000RR;
Roadster: BMW R1200R, BMW K1300R, BMW F800R, Husqvarna NUDA 900, Husqvarna SMR125
Enduro: G650GS Sertao, BMW F650GS, BMW F800GS, BMW R1200GS, BMW R1200GS ADVENTURE;
Off-road Cross: Husqvarna TE250, Husqvarna TE310, BMW G450

Pentru ca experienta BMW Motorrad sa fie cat mai ampla, Automobile Bavaria a programat in weekend-ul 10-12 August o noua sesiune BMW Rider Training.

Unul din trainerii internationali ai BMW Motorrad va preda modulul Compact Training pe un traseu amenajat in incinta Selgros Baneasa, in imediata vecinatate a sediului Automobile Bavaria.

Obiectivul cursului este acela de a va invata sa stapaniti in deplina siguranta caii putere ai propriei motociclete.

Maxi-Scuterele BMW Motorrad
Automobile Bavaria prezinta in premiera nationala solutia BMW pentru ritmul alert al orasului: noile maxi scutere BMW Motorrad: C 600 Sport si C 650 GT, ce combina calitatile unei motociclete cu agilitatea si confortul specifice unui scuter intr-un nou concept de experienta dinamica: mobilitatea urbana!

Noul C 600 Sport a￯￯ Orasul te asteapta. Si asteapta primul Maxi-Scooter BMW Motorrad.

Noul C 600 Sport este perfect pentru oricine este in cautarea unei o soluA￯ii inteligente de mobilitate urbana. Modelul C 600 Sport ofera manevrabilitate excelenta si un sistem de tractiune performant.

Un design in stilul caracteristic BMW, va atrage cu siguranA￯a atenA￯ia in oras. insa dovada faptului ca modelul C 600 Sport este un BMW veritabil apare in momentul testarii in conditii de trafic urban.

Varianta Sport a noului BMW C600, se diferentiaza de GT in primul rind prin pozitia de conducere dinamica, dar si prin cateva soluA￯ii tehnice inovative, cum sunt compartimentul de depozitare BMW Flexcase a￯￯ spatios si reglabil, pentru funcA￯ionalitate maxima sau parbrizul reglabil. Astfel plimbarea cu Maxi-scuterul deosebit de confortabila, poate sa devina si o experienA￯a cu adevarat sportiva.

Noul BMW C 650 GT a￯￯ libertatea reinventata
Suveran in oras, dar in acelasi timp capabil de plimbari pe distante lungi cu o pozitie confortabila in sa, noul BMW C 650 GT Maxi-Scooter ofera satisfacti oricarui rider, indiferent de stilul de conducere.

Motorul de 647 cmc care dezvolta 44 kW (60 CP) si un cuplu de 66 Nm la 6,000 rpm permite deplasarile atit in aglomeratii urbane, cat si in afara orasului. Manevrarea si confortul excepA￯ional al C 650 GT sunt completate de sistemele de siguranta si stabilitate caracteristice BMW.In oras C 650 GT ofera un sentiment cu totul nou, de libertate si independenA￯a. De la constructia sasiului pana la designul uimitor, acest Maxi-Scooter isi dezvaluie caracterul sau excepA￯ional in fiecare aspect.

De asemenea,ofera cel mai mare volum de depozitare din clasa sa, impreuna cu o protecA￯ie excelenta impotriva vantului si intemperiilor.

Gama larga de optiuni si accesorii oferite pentru acest Maxi-Scooter include: parbriz reglabil electric, lumina de rulare pentru zi cu LED (caracteristica de siguranta revolutionara disponibila numai la BMW Motorrad) panou de instrumente multifunctional cu computer de bord, inchiderea centralizata si 3 variante de culoare.

Principalele caracteristici tehnice:
- Motor cu 2 cilindri in linie
- 60 CP si 66 de Nm (cel mai puternic si eficient motor din clasa sa)
- transmisie continuu variabila si ambreiaj centrifugal
- furca fata upside-down,
- frane flotante du doua discuri pe fata,
- iluminare de siguranta cu LED,
- incalzire automata,
- frana de parcare integrata in suportul lateral

Sursa: www.bmwblog.ro

Sondaj

Ce consideri indispensabil in echipamentul de drumetie?