George Cabal a luat deja Bac-ul pentru a putea alerga la motocross!
5/516
calendar_month 28 Iun 2012, 11:22
Campion national si est-european en-titre la clasa MX2, George Cabal (Vectra Zarnesti) este pilotul care trebuie urmarit in aceasta sambata, pe circuitul de la Breghina-Zarnesti, in etapa trei a Dementor KTM Motocross Cup.

Proaspatul bacalaureat al liceului Johannes Honterus, unul dintre cele mai vechi licee din tara este considerat de catre specialisti a￯￯produsul de varfa￯￯ al scolii de motocross care graviteaza in jurul circuitul de la Breghina-Zarnesti, la randul sau cel mai vechi circuit din acest gen din Romania.

a￯￯Ma simt perfect!a￯￯, spune George Cabal: a￯￯Ca sportiv, am sustinut examenul de bacalaureat in doar doua saptamani, am ramas uimit de exigenta comisiei, insa totul s-a incheiat cu bine, iar acum ma pot concentra pe antrenamentea￯￯, rasufla George usurat.

Cu un stil de pilotaj foarte tehnic si spectaculos, cu sarituri abordate a￯￯in plin gaza￯￯, tanarul brasovean isi doreste sa fie cel mai rapid pilot pe circuitul de la Zarnesti, profitand de nenumaratele ore de antrenament petrecute in acest loc de referinta pentru motocrosul romanesc.

a￯￯Incet-incet, incep si la noi sa intre bani si premii in motocros, asa se intampla in Dementor KTM Motocross Cup, este foarte greu ca sportiv doar sa investesti in acest sport.

Trebuie sa crestem ca numar de sportivi, pentru public e mult mai spectaculos sa urmareasca zece piloti din care fiecare poate ajunge pe podiuma￯￯, puncteaza George. in acest moment, dupa doua etape desfasurate in campionatul est-european, George este lider in clasamentul general provizoriu si studiaza oportunitatea participarii la o etapa de campionat european de motocros.

a￯￯Tinta mea este sa ma clasez in prima jumatate la o etapa de european, sa ma antrenez cat mai mult in acest sezon, pentru a putea participa anul viitor cu rezultate bune la toate etapele europeanului de motocrossa￯￯, a declarat George in timpul ultimelor pregatiri pentru etapa de sambata din Dementor KTM Motocross Cup.

Sursa: dementormotocrosscup.ro

Sondaj

Ati fi dispusi sa faceti scufundari intr-o zona populata de rechini?