Etapa III a Dementor KTM Motocross Cup
5/515
calendar_month 29 Iun 2012, 11:56
Breghina a￯￯ Zarnesti, cel mai vechi circuit de motocross din Romania, va gazdui sambata, 30 iunie, cu incepere de la ora 10:00, etapa cu numarul trei a Dementor KTM Motocross Cup.

PregA￯tirile pentru concurs se aflA￯ pe ultima sutA￯ de metri, dupA￯ cum explicA￯ Adrian RA￯duA￯A￯, sportivul Top Cross TCS fiind foarte priceput nu doar la spectaculoase sA￯rituri cu motocicleta, ci A￯i la mA￯nuirea utilajelor grele cu care se pregA￯tesc rampele.

a￯￯Au fost trei zile de muncA￯ intensA￯, precipitaA￯iile cA￯zute A￯n ultima vreme au format A￯anA￯uri pe circuit, dar acum totul aratA￯ foarte A￯i sper ca sportivii sA￯ aprecieze provocA￯rile tehnice ale acestui circuit de tradiA￯ie, operat de clubul Vectra ZA￯rneA￯tia￯￯, a declarat Adrian Raduta.

a￯￯Circuitul se aflA￯ A￯n mijlocul A￯A￯rii, aA￯a cA￯ sperA￯m ca la start sA￯ se alinieze cA￯t mai mulA￯i sportivi, mai ales cA￯ prognoza este bunA￯ pentru sA￯mbA￯tA￯.

Favoritul local, George Cabal, pilot Vectra ZA￯rneA￯ti a testat deja rampele A￯i ne aA￯teptA￯m la o cursA￯ frumoasA￯, cu mult public, A￯n care toA￯i sportivii vor fi recompensaA￯i pentru efortul depusa￯￯, puncteazA￯ Ciprian Popescu, Dual Racing Team.

Dementor KTM Motocross Cup A￯A￯i propune sA￯ devinA￯ competiA￯ia de referinA￯A￯ a motocrosului romA￯nesc, prin calitatea organizA￯rii etapelor A￯i prin premiile oferite, menite sA￯-i A￯ncurajeze A￯n special pe cei mai mici practicanA￯i ai acestui sport, copiii de la clasele 50 si 65 cc.

CA￯A￯tigA￯torii acestor douA￯ clase vor fi rA￯splA￯tiA￯i cu cA￯te o motocicletA￯ KTM special conceputA￯ pentru micii piloA￯i, A￯n valoare de mai multe mii de euro.

Via: rorace.ro

Sondaj

Cat de periculos consideri snowkitingul?