Campionul mondial Superkombat Bogdan Stoica - accident moto
5/530
calendar_month 23 Iul 2012, 08:51
In data de 18 iulie 2012 campionul mondial superkombat Bogdan Stoica a fost implicat intr-un accident de motocicleta, in zona Prelungirea Ghencea, din cartierul bucurestean Drumul Taberei.

Luptatorul K1 circula regulamentar cand un cand un sofer care nu s-a asigurat a intrat pe contrasens si l-a accidentat grav.

In urma impactului, Bogdan Stoica a suferit un traumatism cranio-cerebral cu edem cerebral, tasarea catorva vertebre la coloanA￯ si mai multe coaste rupte.

Imediat dupa accident sportivul de 22 ani a fost dus de urgenta la spitalul Elias din capitala, iar in weekend a fost transferat la Spitalul Militar pentru investigatii suplimentare.

Medicii spun ca viata nu ii este pusa in pericol, insa ca leziunile pe care le-a suferit ii pun cariera "pe bara" pentru destul de mult timp.

"Acum tot ceea ce conteaza este ca Bogdan Stoica sA￯ fie sanatos, sa se poata recupera pe deplin. Suntem cu totii alaturi de el.

E un om puternic si va invinge aceasta cumpana!", a declarat promotorul Eduard Irimia, presedintele circuitului mondial Superkombat, acolo unde Bogdan a devenit campion al categoriei 91 de kilograme.

Sondaj

Ce capacitate cilindrica ar trebui sa aiba motocicleta unui incepator?