ROSBK Slovakiaring - weekend tensionat

Publicat: 25 Mai 2012 10:29

Campionatul Dunlop Romanian Superbike a ajuns la cea de-a treia etapa a anului 2012, care s-a desfasurat pe circuitul Slovakiaring, in perioada 18-20 mai.

Pentru una din principalele echipe participante la campionat, BGS Motorsport weekendul Slovakiaring a fost unul care se anunta fatidic in prima zi de antrenamente, odata cu scoaterea din competitie a BMW-ului, motocicleta principala a lui Ionut Mistode, din cauza unor probleme tehnice iremediabile.

Suzuki, cea de-a doua motocicleta, cea de rezerva pentru etapa a fost insa si ea distrusa in urma unei cazaturi in a doua zi de antrenamente si calificari.

Insa norii negri nu au intunecat perseverenta echipei iar motocicleta cu numarul 3 a fost se pare cea norocoasa, desi era singura cu setari stock.

Ea i-a adus lui Ionut Mistode locul doi pe podium, lucru ce a demonstrat inca o data ca principalul aspect care conteaza intr-o cursa sunt abilitatile pilotului si de abia apoi setarile si tipul de motocicleta ales.

Felicitari Ionut Mistode, felicitari echipa BGS Motorsport! Asteptam cu interes etapa urmatoare!

Sursa foto: bgsmotorsport.ro
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

3,67(3 voturi)
2071 vizite

Sondaj

Cat de des te uiti la stirile sportive la TV?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si