Dunlop Romanian Superbike - Hungaroring

Publicat: 11 Iun 2012 10:22

Dunlop Romanian Superbike (ROSBK) revine in weekendul 15-17 iunie 2012 pe circuitul Hungaroring din Ungaria cu cea de-a 4-a etapa.

Hungaroring este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai spectaculoase circuite de Formula 1, un circuit de tip stop&go cu o lungime totala de 4384 metri, un numar de 6 viraje de stanga si 8 de dreapta.

La etapa 4 Dunlop Romanian Superbike (ROSBK) vor fi cupele Supersport (SSP), Superbike (SBK) si cupele GP Racer Rookies, unde vor participa pilotii din grupele intermediare GP Racer Rookies 600 si GP Racer Rookies 1000.

De asemenea, cum ne-am obisnuit pana acum la etapele anterioare, incepatorii si debutantii beneficiaza si ei de antrenamente in cadrul clasei C (piloti incepatori) pe tot parcursul celor trei zile de curse.

Pilotul BGS Motorsport Stefan Popescu revine si el in cursa in aceasta etapa, dupa o recuperare minutioasa in urma accidentarii grave din prima etapa 2012, cea de la Serres, in urma careia s-a ales cu nu mai putin de 5 fracturi la mana stanga. Ii tinem pumnii stransi!

Liderul clasamentului ROSBK ramane si acum Catalin Cazacu, pilotul echipei Taifun Racing, iar contracandidatul cel mai de temut campionul din ultimii ani, Ionut Mistode, pilot al echipei BGS Motorsport. Asadar ne asteptam la o confruntare plina de adrenalina la Hungaroring!

Se anunta vreme foarte frumoasa in weekendul 15-17 iunie, asadar pilotii au fost sfatuiti sa isi echipeze motocicletele cu anvelope de compozitie medium/medium-soft pentru fata si medium pentru spate.
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

6(2 voturi)
2046 vizite

Sondaj

Care e cel mai important criteriu in alegerea rolelor?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si