xtrem.ro  »  Moto  »  Moto strada  »  SMAEB 2012 - impresii dupa salon

SMAEB 2012 - impresii dupa salon

2/278
calendar_month 22 Apr 2012, 19:58
Editia 2012 a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente a avut loc la ROMAERO Baneasa, in Hangarul 107Vest, in weekendul 21-22 aprilie, anuntand prezenta a peste 50 de firme participante.

In paralele cu SMAEB s-a desfasurat si EXPOBIKE - Salonul de Biciclete si Accesorii 2012, ajuns la a III-a editie. EXPOBIKE III a avut loc in Hangarul 2 iar intrarea a fost gratuita.

Biletul la SMAEB a fost 10 lei si din pacate era valabil o singura intrare, neexistand un sistem de a￯￯inregistrarea￯￯ a participantilor, prin bratari sau stampile, ca acum cativa ani. Un punct in minus tinand cont ca daca vroiai sa stai cateva ore la salon cu prietenii si inevitabil te apuca foamea puteai sta si o ora si ceva la coada pentru mancare.

Ca prezenta salonul s-a asemanat foarte mult cu cel din 2011. Majoritatea motociclistilor au venit sa-si clateasca ochii, sa se intalneasca cu prietenii sau sa vada putine modele noi expuse in standuri. Foarte putini si-au innoit echipamentul sau au dat avansul pentru o motocicleta noua.

Standurile in schimb mi s-au parut mai prietenoase ca anul trecut. Mai putine domnisoare botoxate catarate pe exponate, mai multi reprezentanti moto care au oferit informatii tehnice utile despre modelele expuse.

Standul Ducati s-a evidentiat prin superbike-ul 1199 Panigale, o bijuterie pe doua roti cu pret de pornire de 28000 euro si cu Streetfighter 848.

MV Agusta a incantat ochii cu binecunoscutul model F4 dar si cu nou lansatele Brutale 675 si F3.

Honda anul acesta a facut o surpriza draguta cu noua senzatie NC 700, in varianta S (naked) si X (on off) si Honda Crosstourer VFR 1200 X.

Yamaha a fost prezenta ca de obicei prin Dual Tours, care anul acesta, pe langa motociclete a avut o oferta larga si de accesorii si echipemente Gold Fren, Lazer, Dainese, Putoline si, in premiera, Arai.

Kawasaki, in speta United Motors a prezentat in premiera roadsterul clasic W800, GTR-ul 2012, noul Versys 1000, dar si modele noi de echipament Schuberth si Dainese.

Editia din acest an a fost animata de stunterii Graham Jarvis si Angyal Zoltan. Graham Jarvis aflat pentru prima oara in Romania, iar Angyal Zoltan pentru a treia oara. Sambata au fost showuri de tria si stunt riding, iar duminica numai Angyal a ridicat nivelul de adrenalina.

https:// 
 
 
 
Sondaj
Cat de des te uiti la stirile sportive la TV?