xtrem.ro  »  Moto  »  Moto strada  »  Seawolves Bike Fest V - Mamaia 2012

Seawolves Bike Fest V - Mamaia 2012

3/325
calendar_month 30 Mai 2012, 11:36
In weekendul 8 - 10 iunie 2012 va asteptam in aceeasi locatie cu care v-am obisnuit in ultimii 4 ani, campingul "Tabara Turist" - situat la marginea statiunii Mamaia, un camping decent, cu un ambient foarte placut si cu conditii de campare excelente (plaja proprie, umbra, toalete curate si dusuri cu apa calda non-stop, restaurant autoservire, parcare moto si auto).

Cei care ne-au mai onorat cu prezenta la festivalul nostru cunosc deja standardele noastre de distractie si confort, iar cei care o vor face pentru prima data speram sa aiba parte de o placuta surpriza.

Nu vor lipsi berea ieftina, romul de intampinare, concursurile pe mare si pe uscat, concertele rock pe o scena adevarata de 50.0000 de wati, folkul live si cantarile haiducesti in jurul focului de tabara, parada moto, late night show'ul interzis minorilor si inimilor slabe sau artificiile.

In fiecare an am incercat sa imbinam festivalul moto cu un mini-festival de muzica, asa ca vor urca pentru voi pe scena urmatoarele formatii:

Vineri, 8 Iunie
- OLD NO 7
(cu un proiect exceptional tribut Creedence Clearwater Revival!)
- SUKAR NATION
- ZIUA LIBERA
- THE TAKEOFFS
- WORDS ON SAND

Sambata, 9 Iunie
- ZDOB SI ZDUB
- TROOPER
- STEELBORN
- BLIND SPIRITS

... in plus, in fiecare seara, dupa show'ul de striptease si - ca sa respectam obiceiul de la ultima editie - probabil pana la rasarit, va avea loc la foc de tabara (si departe de zona de odihna ;) ) deja traditional recital folk cu Silviu Covaci, care anul acesta va fi acompaniat si de un set de tobe!

Master of Ceremony la evenimentul nostru va fi din nou Cristian HRUBARU de la Rock FM!

Ca si anii trecuti, motoarele sau masinile vor fi parcate separat de locurile de campare, intr-un spatiu special amenajat si supravegheat non-stop (in interiorul campingului, bineinteles).

Pretul de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 30 Ron, ca si anul trecut.

Cazarea se poate face fie la cort - gratuit bineinteles - (cum am spus mai sus, conditiile in camping sunt excelente, toalete foarte curate ...si multe, iar la dusuri este apa calda non stop), fie la hotelurile din apropierea campingului - despre care vom reveni cat de curand cu detalii.

O prima oferta in acest sens avem la un hotel de 4 stele, hotel Palas**** din Mamaia, la care va puteti rezerva camere de super calitate la pretul de doar 25 Eur pe noapte (!) - trebuie doar sa precizati ca veniti la Festivalul Moto de la Mamaia si ulterior va trebui sa aratati bratara de intrare - tel.: 0726 377 977

Cei care ne-au onorat cu prezenta la editiile precedente stiu ca ne dam toata silinta ca invitatii nostri sa se simta excelent. Iar anul acesta, cum e si firesc, v-am pregatit si mai mult si mai bine decat in anii trecuti.


 
 
 
 
Sondaj
Ce preferi, mountain bike vara sau iarna, pe zapada?