2013 - Kawasaki Ninja 300

Publicat: 19 Sep 2012 13:14

Noul model Kawasaki Ninja 300 ce va aparea pe piata anul viitor se anunta de pe acum un succes pentru clasa mica a motoarelor sport.

Fata de fratiorul sau Kawasaki Ninja 250 noul model vine cu 47 cc in plus, avand 296 cmc.

Cilindreea marita aduce in plus si cativa cai, puterea motorului de 300 fiind de 39 cai, fata de cei 31 de cai ai modelului 250.

Desi gurile rele sustin ca seamana izbitor de tare cu modelul de 250 cmc producatori sustin ca peste 50% din componentesunt modenizate si imbunatatite.

Cadrul ramane tot din otel, ca si modelul anterior, doar ca are un nivel crescut de stabilitate datorat rigidizarii. Capacitatea rezervorului va fi de 17 l.

Farurile vor fi duble ca la modelul ZX-6R, rotile pe 17". Cauciucurile insa sunt mai late ca la modelul 250, Kawasaki Ninja 300 avand o janta cu 0.5"' mai lata si dimensiuni standard la gume de 110/70-17 fata si 140/70-17 spate.

Suspensia realizeaza un compromis bun intre drumurile din oras, cu denivelari si distractia de pe circuit, daca se doreste adrenalina.

Sistemul de injectie twin cu acceleratie dubla este unul mai performant, iar computerul de bord vine in noua configuratie si cu indicator eco si turometru analogic.

Kawasaki Ninja 300 2013 va beneficia de ABS optional. Vibratiile prezente la Ninja 250 sunt semnificativ reduse, sustin producatorii.

De asemenea noul carenaj are avantajul ca directioneaza aerul fierbinte de la radiator in partea de jos a motorului, departe de picioarele pilotului.

O imbunatatire substantiala fata de modelul 250, unde aerul era directionat in lateralele carenelor.

Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

4,80(10 voturi)
6158 vizite

Sondaj

Care e cel mai important criteriu in alegerea rolelor?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si