Road Wolves Bike Fest - argesenii la inaltime

Publicat: 27 Aug 2012 09:04

Weekendul acesta a fost randul clubului argesean Road Wolves sa organizeze intrunirea anuala a motociclistilor.

Locatia aleasa a fost in incinta Bazei Nautice din comuna Bascov, un spatiu suficient atat pentru amenajarea parcarii moto cat si pentru spatiul destinat corturilor.

Un lucru de apreciat a fost distanta considerabila dintre corturi si scena unde urmau sa aiba loc concertele de seara, astfel ca cei obositi s-au putut odihni in liniste, departe de muzica si zgomotul motoarelor.

Prezenta vineri 24 august a fost relativ scazuta, insa era de asteptat, fiind zi lucratoare. Odata cu caderea serii insa tot mai multi motociclisti si-au facut aparitia pe portile incintei, iar corturile au inceput sa se alinieze frumos.

Intrarea a fost 25 de lei de persoana, pe toata durata evenimentului. Un aspect deloc de neglijat si aplaudat de multa lume a fost prezenta unei firme de catering care a adus in meniul permanent cateva feluri de ciorba, mancare gatita si vestitul gulas, care mirosea apetisant din ceaunul pus la foc mic.

Singurul inconvenient a fost caldura nimicitoare insa si acest aspect s-a estompat odata cu o baie racoroasa in lacul de acumulare Bascov si o sueta prieteneasca cu pescarii numerosi care venisera sa dea la stiuca si biban.

Oamenii erau incantati sa vada "atatea motociclete" la un loc si intrebau curiosi cum e viata pe doua roti. Nu mai vorbesc de domnisoarele din sat care priveau cu ochii scanteietori bikerii si motoarele lor!

Berea rece a curs din belsug, insa inexistenta sortimentului fara alcool a starnit ceva nemultumiri, bikerii doritori de plimbari spre seara fiind nevoiti sa mearga la minimarketul din sat sa-si faca aprovizionarea.

Dar ce mai conteaza cand seara se lasa si trupele incep sa cante? Sambata seara cei de la Vita de Vie s-au lasat mult asteptati, astfel ca de abia pe la ora 1 au urcat pe scena. Noroc cu Cristi Hrubaru care facuse atmosfera pana atunci, in stilu-i caracteristic!

Una peste alta, o intrunire ok, cu vreme frumoasa si distractie din plin.

Sa vedem cum ne intampina Rasnovul la inceput de septembrie!
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(0 voturi)
5493 vizite

Sondaj

Cum ingrijiti skiurile?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si