Cel mai mare festival auto-moto/sporturi extreme!

Publicat: 05 Mar 2013 13:32

Bucharest Wheels Arena (BWA) s-a lansat oficial in Romania in 2012 sub sloganul "Depaseste-ti limitele!".

Bucharest Wheels Arena, organizat in Centrul Expozitional Romexpo, a prezentat publicului pe parcursul a 3 zile si 3 nopti, pe o suprafata exterioara si interioara de peste 40.000 mp, un concept inovator si cea mai mare expozitie auto - moto din Romania.

In 2013, intre 24 si 26 mai, organizatorii revin cu cea de-a doua editie a celui mai mare festival auto-moto/sporturi extreme din Romania.

Din dorinta de a prezenta vizitatorilor un spectacol inedit, organizatorii au inclus in programul evenimentului: simulator Formula 1, demonstratii de raliu si drift, offroad, enduro, ATV, Supermoto, a￯￯stunt ridinga￯￯, karting, a￯￯bike stuntsa￯￯, a￯￯safety drivea￯￯, a￯￯roller-skatinga￯￯, a￯￯RC carsa￯￯ si multe alte surprize.

Publicul poate participa in mod direct, prin inscriere, la demonstratiile de a￯￯safety drivea￯￯.

Concursurile specifice comunitatii auto-moto: Loudest bike, Loudest car, Bike wash, Car wash, Best Rims, Best Autohtona, Best car of the event, SPL contest, SQ contest, Clean Style Contest, Lowest Car, Best Interior, Best Exterior, Best Paint, Best Engine.

Evenimentul va include si o expozitie de tuning auto-moto la care isi vor prezenta masinile modificate pasionati de tuning auto, cluburi sportive si firme de tuning din toata tara.

ExpozitiaA￯Bucharest Wheels Arena 2013A￯ofera posibilitatea participarii la eveniment a producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de automobile, motociclete, scutere, biciclete, accesorii tuning si echipamente service auto-moto, componente si piese de schimb, companii de leasing - asigurari, firme specializate in A￯nchirieri auto.


Mai multe informatii ->www.bucharestwheelsarena.ro.

facebook.com/BwheelsArena
twitter.com/BwheelsArena
instagram.com/BWheelsArena
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

7(2 voturi)
9522 vizite

Sondaj

Ati fi dispusi sa faceti scufundari intr-o zona populata de rechini?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si