SMAEB 2012 - impresii dupa salon

Publicat: 22 Apr 2012 19:58

Editia 2012 a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente a avut loc la ROMAERO Baneasa, in Hangarul 107Vest, in weekendul 21-22 aprilie, anuntand prezenta a peste 50 de firme participante.

In paralele cu SMAEB s-a desfasurat si EXPOBIKE - Salonul de Biciclete si Accesorii 2012, ajuns la a III-a editie. EXPOBIKE III a avut loc in Hangarul 2 iar intrarea a fost gratuita.

Biletul la SMAEB a fost 10 lei si din pacate era valabil o singura intrare, neexistand un sistem de a￯￯inregistrarea￯￯ a participantilor, prin bratari sau stampile, ca acum cativa ani. Un punct in minus tinand cont ca daca vroiai sa stai cateva ore la salon cu prietenii si inevitabil te apuca foamea puteai sta si o ora si ceva la coada pentru mancare.

Ca prezenta salonul s-a asemanat foarte mult cu cel din 2011. Majoritatea motociclistilor au venit sa-si clateasca ochii, sa se intalneasca cu prietenii sau sa vada putine modele noi expuse in standuri. Foarte putini si-au innoit echipamentul sau au dat avansul pentru o motocicleta noua.

Standurile in schimb mi s-au parut mai prietenoase ca anul trecut. Mai putine domnisoare botoxate catarate pe exponate, mai multi reprezentanti moto care au oferit informatii tehnice utile despre modelele expuse.

Standul Ducati s-a evidentiat prin superbike-ul 1199 Panigale, o bijuterie pe doua roti cu pret de pornire de 28000 euro si cu Streetfighter 848.

MV Agusta a incantat ochii cu binecunoscutul model F4 dar si cu nou lansatele Brutale 675 si F3.

Honda anul acesta a facut o surpriza draguta cu noua senzatie NC 700, in varianta S (naked) si X (on off) si Honda Crosstourer VFR 1200 X.

Yamaha a fost prezenta ca de obicei prin Dual Tours, care anul acesta, pe langa motociclete a avut o oferta larga si de accesorii si echipemente Gold Fren, Lazer, Dainese, Putoline si, in premiera, Arai.

Kawasaki, in speta United Motors a prezentat in premiera roadsterul clasic W800, GTR-ul 2012, noul Versys 1000, dar si modele noi de echipament Schuberth si Dainese.

Editia din acest an a fost animata de stunterii Graham Jarvis si Angyal Zoltan. Graham Jarvis aflat pentru prima oara in Romania, iar Angyal Zoltan pentru a treia oara. Sambata au fost showuri de tria si stunt riding, iar duminica numai Angyal a ridicat nivelul de adrenalina.


Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

7,100(8 voturi)
2307 vizite

Sondaj

Cum ingrijiti skiurile?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si