October-Fest-Enduro

Publicat: 21 Sep 2012 15:54

In perioada 12-14 octombrie 2012 va avea loc festivalul dedicat posesorilor de motociclete enduro.

Cursa se doreste a fi o intalnire prieteneasca dedicata pilotilor cu experienta modesta in enduro/hard enduro/ motocross.

Cursa se va desfasura in apropierea localitatii Predeal avand ca teren de joaca dealurile din zona.

Clasa de dificultate va fi mica spre medie urmarindu-se atragerea in acest fenomen a noilor posesori de motociclete enduro ce doresc sa ia contact cu implicarea in cursele de enduro.

Traseul va consta intr-o bucla de 35-40 km ce va putea fi parcurs de doua ori de catre concurentii ce considera ca au incheiat ziua prea devreme.

Pentru ziua a doua de cursa, asta e valabil pentru cine mai poate dupa spritzul de sambata seara, se va parcurge traseul in sens invers!

Cazarea si cartierul general vor fi la Hotel Piatra Craiului unde in seara de sambata se va oferi si o cina festiva, foc de tabara si alte activitati recreative destinate relaxarii participantilor.

Costuri:

FULL : 2 nopti cazare(1 persoana) + cina festiva + cursa = 250 ron
RACE: cina festiva + cursa= 150 ron
INSOTITOR: 2 nopti cazare+cina festiva= 150ron (neveste, bunici,bone si/sau mecanici)

Via: Catalin Mitachescu
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

1,60(5 voturi)
3627 vizite

Sondaj

Care e cel mai important criteriu in alegerea rolelor?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si