Dorna X Fest 2012

Publicat: 03 Aug 2012 16:15

In perioada 3-4 august 2012 toti iubitorii competitiilor mountain bike si enduro sunt asteptati la la Vatra Dornei, in judetul Suceava, unde va avea loc o noua editie a festivalului dedicat sporturilor outdoor, Dorna X Fest.

Evenimentul va fi organizat de catre ANSMR Filiala Salvamont Vatra Dornei si se va desfasura in zona telescaunului (Varful Dealul Negru)din cadrul Adventure Park-ului ce va fi amenajat aici.

Pe langa acest eveniment, curajosii vor putea experimenta si un zbor in tandem cu parapanta. Sau de ce nu, vei putea experimenta zborul la bordul unui avion ultrausor.

De asemenea se va desfasura si o competitie de mountain bike - downhill si a unui concurs enduro, iar participantii la ambele evenimente sportive vor trebui sa aiba peste 15 ani.

Competitia de ciclism va avea urmatoarele categorii full:
- juniori (15-18 ani)
- elite (19-30 ani)
- masters (peste 30 ani),
- fete (open)

si urmatoarele categorii HT:
- juniori (15-18 ani)
- elite (19-30 ani)

Concursul de enduro va fi de tip open, atat pentru profi, cat si pentru hobby si incepatori. Cursa va dura 3 ore, cu start in bloc, tip Le Mans.

Ambele curse sunt programate sambata, 4 august 2012, incepand cu ora 12:00.

Mai multe info pe site-ul oficial: www.euroski.ro
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

2(1 voturi)
2780 vizite

Sondaj

Ai incerca parapanta intr-un cadru organizat?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si