Red Bull Romaniacs - 13 iunie 2012

Publicat: 15 Iun 2012 14:31

Britanicul Jonny Walker (KTM), proaspatul invingator de la Erzberg Rodeo, isi asigura primul loc in grandiosul spectacol de hard enduro care se va derula in jurul Sibiului si spre Voineasa, pana duminica.

Walker castiga Prologul, spaniolul Xavier Galindo (Husaberg) este riderul care a inhatat locul doi, iar neamtul Andreas Lettenbichler (Husqvarna) a reusit sa se claseze pe locul trei.

Dupa ce a obtinut un rezultat memorabil la Erzberg Rodeo, Ervin Kovacs era sa faca surpriza si la Prologul Red Bull Romaniacs, obtinand locul cinci, dupa ce in prima parte a traseului cu obstacole a reusit sa se tina pe locul doi, dupa impetuosul Walker, gresind insa inainte de arcul Red Bull.

Paul Fratila (KTM) l-a urmat pe Ervin Kovacs, cei doi enduristi reusind sa se claseze chiar inaintea lui Chris Birch!

Mani Gyenes (KTM) si Ioan Tara (Husqvarna) nu au avut pe 13 iunie parte de cel mai bun Prolog, clasandu-se pe locurile 16 si respectiv 17, la fel putem spune si despre Rienk Tuinstra (Husaberg), cel care a incheiat Prologul pe 19.

Trecand la clasa Expert-Single, clasa castigata de germanul Eddie Findling, Paul a￯￯Pictorua￯￯a￯￯ Harpa s-a tinut bine astazi la Prolog, el incheind parcursul cu obstacole pe locul cinci.

La Experts a￯￯ Team, Constantin Pavel Ovidiu se claseaza pe cinci, urmat de Nagy Krisztian, pe locul sase, Babes Cristian si Dani Otil, incheind Prologul pe pozitiile 11, respectiv 12.

In clasamentul Hobby Team il regasim pe Cristian Dunca pe 9, urmat de Romeo Dunca pe 11, dar si pe Maracineanu Traian pe 16.

Sursa:www.dirtbikezone.ro
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(2 voturi)
2295 vizite

Sondaj

Cursele pe circuit vs cursele pe traseu - care sunt mai spectaculoase?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si