xtrem.ro  »  Moto  »  Enduro  »  Red Bull Romaniacs - 13 iunie 2012

Red Bull Romaniacs - 13 iunie 2012

2/296
calendar_month 15 Iun 2012, 14:32
Britanicul Jonny Walker (KTM), proaspatul invingator de la Erzberg Rodeo, isi asigura primul loc in grandiosul spectacol de hard enduro care se va derula in jurul Sibiului si spre Voineasa, pana duminica.

Walker castiga Prologul, spaniolul Xavier Galindo (Husaberg) este riderul care a inhatat locul doi, iar neamtul Andreas Lettenbichler (Husqvarna) a reusit sa se claseze pe locul trei.

Dupa ce a obtinut un rezultat memorabil la Erzberg Rodeo, Ervin Kovacs era sa faca surpriza si la Prologul Red Bull Romaniacs, obtinand locul cinci, dupa ce in prima parte a traseului cu obstacole a reusit sa se tina pe locul doi, dupa impetuosul Walker, gresind insa inainte de arcul Red Bull.

Paul Fratila (KTM) l-a urmat pe Ervin Kovacs, cei doi enduristi reusind sa se claseze chiar inaintea lui Chris Birch!

Mani Gyenes (KTM) si Ioan Tara (Husqvarna) nu au avut pe 13 iunie parte de cel mai bun Prolog, clasandu-se pe locurile 16 si respectiv 17, la fel putem spune si despre Rienk Tuinstra (Husaberg), cel care a incheiat Prologul pe 19.

Trecand la clasa Expert-Single, clasa castigata de germanul Eddie Findling, Paul a￯￯Pictorua￯￯a￯￯ Harpa s-a tinut bine astazi la Prolog, el incheind parcursul cu obstacole pe locul cinci.

La Experts a￯￯ Team, Constantin Pavel Ovidiu se claseaza pe cinci, urmat de Nagy Krisztian, pe locul sase, Babes Cristian si Dani Otil, incheind Prologul pe pozitiile 11, respectiv 12.

In clasamentul Hobby Team il regasim pe Cristian Dunca pe 9, urmat de Romeo Dunca pe 11, dar si pe Maracineanu Traian pe 16.

Sursa:www.dirtbikezone.ro


 
 
 
 
Sondaj
Ce sport de iarna practicati in mod regulat?