xtrem.ro  »  Moto  »  Enduro  »  Hard Enduro Piatra Neamt 2012

Hard Enduro Piatra Neamt 2012

3/306
calendar_month 28 Aug 2012, 10:42
Din dorinta de a veni in fiecare an cu ceva nou, pentru 2012 formatul Hard Enduro Piatra Neamt a fost schimbat, cupa rezervandu-le pilotilor trei zile de concurs, iar publicului un show pe bulevardul principal din centrul orasului Piatra Neamt.

Cartierul general al evenimentului va fi stabilit in Complexul strand din Piatra Neamt, locatie ce faciliteaza interactiunea publicului cu pilotii pe intreaga durata a evenimentului.

Succesul primei editii garanteaza deja prezenta la start a unor piloti din Campionatul Mondial de Rally-Raid, piloti care merg de regula la Dakar si castigatori ai Red Bull Romaniacs, cel mai dificil raliu hard-enduro din lume.

Cu sapte luni inainte de eveniment si-au anuntat deja prezenta la HEPN 2012: Graham Jarvis a￯￯ cel mai bun pilot de hard enduro din lume.

Britanicul a castigat cele mai importante curse de enduro de pe glob, iar imaginile de la HEPN 2011 l-au convins sa vina in septembrie in Piatra Neamt. Emanuel Gyenes, castigator al raliului Dakar si locul 4 in 2011 in Campionatul Mondial de Rally-Raid.

Clasele de concurs: Profi (cel mai dificil traseu), Experti (nivel de dificultate mediu), Hobby (cea mai simpla configuratie a traseului), Fete (vor rula pe traseul de Hobby).
Vor fi premiati primii trei sportivi de la fiecare clasa.

Prologul H.E.P.N. 2012
- Locatie a￯￯ Bulevardul Republicii, in centrul orasului Piatra Neamt

Pentru a-si demonstra abilitatile in fata publicului, concurentii vor parcurge o sectiune de circa 500 de metri formata dintr-o serie de obstacole (busteni, masini, cauciucuri, pietre) pozitionate pe B-dul Republicii, iar pentru a face o tura completa de traseu vor urca direct din centru orasului pe varful Cozla.

Accesul publicului este extrem de facil atat in centrul orasului, cat si pe Cozla, muntele ce razbate printre betoanele orasului.

Program H.E.P.N. 2012

Joi 06.09.2012
- Sosirea concurentilor, verificarile administrative si tehnice; Locatie Complexul strand din Piatra Neamt.
- 16.00 a￯￯ 22.00 : Verificari tehnico-administrative

Vineri 07.09.2012
- Antrenamente pentru Prolog;
- Locatie Prolog: bulevardul central din Piatra Neamt si muntele Cozla, traseul urmand sa aiba o lungime cuprinsa intre 6 si 8 km.
- Clasamentul de la Prolog are rolul de a stabili ordinea de start pentru prima zi din padure.
- 09.00 - 15.00 : Verificari tehnico-administrative
- 16.00 : Prolog

Sambata 08.09.2012
- Prima zi in padure a￯￯ concurentii vor porni din Complexul strand direct pe traseu, lungimea buclei din prima zi urmand sa fie de maxim 140 km.
- 08.30 : START Ziua 2

Duminica 09.09.2012
- A doua si ultima zi in padure - concurentii vor porni din Complexul strand direct pe traseu, lungimea buclei urmand sa fie de maxim 120 km.
- 08.30 : START Ziua 3
- 19.00 Festivitate de premiere a￯￯ Complex strand Piatra Neamt

Inscrierile se pot face aici: http://www.hard-enduro.ro/index.php?option=com_dtregister&Itemid=399&lang=ro

https://


Mai multe detalii pe site-ul oficial al competitiei: www.hard-enduro.ro


 
 
 
 
Sondaj
Cat de periculos consideri snowkitingul?