Cursuri de zbor cu deltaplanul in Brasov

Publicat: 17 Apr 2012 11:05

Scoala de zbor "Nimbus no limits" localizata in Brasov ofera amatorilor cursuri de zbor cu deltaplanul, in zonele limitrofe orasului.

Nimbus no limits este acreditata pentru a efectua cursuri de initiere si de aprofundare a cunostintelor si aptitudinilor in aceste sporturi.

Pentru aprofundarea cunostintelor se pot alege si zone din afara judetului, in functie de nivelul de pregatire al participantilor la aceste cursuri.

Cursul de zbor cu deltaplanul poate dura intre 4 luni si 8 luni in functie de conditia meteo si timpul disponibil al elevului. Primul zbor va avea loc pe dealul Lempes aflat in comuna Sanpetru. Acesta este este un deal pentru incepatori, unde puteti exersa decolarea si aterizarea.

Se vor efectua zboruri la inaltimi mici (20m - 100m), se va perfectiona tehnica decolarii, tehnica virajului si a manevrarii corecte, tehnica aterizarii si amerizarii, zbor termic, zbor dinamic, precum si zbor termo-dinamic.

Licenta de pilot:
Dupa absolvirea cursului veti sustine un examen teoretic si practic pentru dobandirea licentei de pilot de deltaplan. Acest examen va fi sustinut cu un examinator de la alt aeroclub acreditat.

Cursurile de zbor cu deltaplanul au loc in fiecare zi (in functie de starea vremii si numarul de participanti) la urmatoarea locatie: Dealul Lempes (Sanpetru, judetul Brasov)

Info cursuri parapanta:
Cotet George
Tel: +4 0727 407 007 sau +4 0740 076 683
www.nimbus-no-limits.ro
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

5,26(23 voturi)
3159 vizite

Sondaj

Cat de periculos consideri snowkitingul?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si