Bungee trambulina

Publicat: 08 Mai 2012 15:38

Bungee trambulina reprezinta o variatie a clasicului bungee jumping, cu precizarea ca pentru practicarea ei se folosesc corzi elastice pentru balans, atasate unui ham special.

Hamurile, corzile si trambulina sunt folosite pentru a usura saltul si realizarea acrobatiilor aeriene. Instalatia de bungee trambulina este simpla, fiabila si usor de montat.

Atractiva pentru tineret, bungee trambulina se gaseste in mai toate parcurile de distractii si in hotelurile care au facilitati de agrement pentru clienti.Salturile pot ajunge la 10 m inaltime, in functie de greutate.

Instalarea unei bungee trambuline se poate realiza rapid, fiind nevoie de doua persoane si circa o ora.

Ele sunt prevazute cu patru puncte de sarituri, astfel ca instalatiile cu exploatare comerciala pot servi pana la 4 clienti in acelasi timp.

Limitarile de vasta nu exista, ci doar cele de greutate, bungee trambulina putand servi clienti cu masa corporala cuprinsa intre 20 si 90 de kilograme.

Bungee trambulina este una dintre cele mai simple instalatii in ceea ce priveste intretinerea, caci practic singurele consumabile sunt reprezentate de corzile elastice, care trebuie schimbate la fiecare 4 luni.

Doar in conditii de exploatare intensiva, altfel servisarea este o data la 6 luni. Trebuie precizat insa ca inspectia vizuala zilnica a corzilor este obligatorie, la fel si verificarea saptamanala a cablurilor si scripetilor.

Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

2,83(80 voturi)
5981 vizite

Sondaj

Cum ai prefera sa fii legat daca ai practica bungee jumping?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si