Mercedes-Benz Romania prezinta noua Clasa A
5/549
calendar_month 17 Sep 2012, 11:19
Noul Mercedes-Benz Clasa A este lansat in Romania printr-o serie de evenimente speciale in cadrul Roadshow-ului `Pulsul unei noi generatii`, intre 15 septembrie - 16 octombrie 2012.

Mercedes-Benz Romania a pregatit un program de lansari locale in cinci orase principale (Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Bucuresti si Constanta) pentru a oferi tuturor romanilor posibilitatea de a afla cat mai multe detalii despre cel mai recent lansat autoturism si de a testa calitatile masinii in cadrul sesiunilor de test-drive.

Timp de patru zile, in intervalul sambata - marti, participantii la Roadshow pot pune la incercare calitatile noii Clase A, cel mai dinamic si complex model din segmentul compact.

Autoturismul a fost apreciat de catre specialisti prin conceptul sau revolutionar, caracterul distinct fata de predecesorul sau, design-ul original, motorizarile performante si aerodinamica.

In fiecare oras, intre orele 10:00 a￯￯ 19:00, organizatorii pun la dispozitia participantilor un program complet: sesiuni de test-drive, prezentari de produs, consultanta tehnica din partea reprezentantilor de la centrele autorizate Mercedes-Benz, dar si actiuni de divertisment (sesiuni foto inedite, arta graffiti, loc de joaca pentru copii), care surprind cel mai bine spiritul noii generatii, al carei reprezentant de seama este chiar noul Mercedes-Benz Clasa A.

Participarea la eveniment se face pe baza de inscriere pe site-ul www.mercedes-benz.ro/NoulA sau direct la standul Mercedes-Benz amplasat in locatie.

Sondaj

Ce sport de iarna practicati in mod regulat?