Iata de ce merita sa investesti in perne auxiliare Peugeot 301!
7/750
calendar_month 16 Mai 2023, 00:00
Pernele auxiliare au devenit un concept tot mai popular. Cei care le-au incercat se declara multumiti si ca drept dovada stau si marturiile multora dintre ei. Pentru cei interesati, astfel de accesorii auto pot fi achizitionate de la PerneAuxiliare. Iata, pe larg, despre ce este vorba.

Pernele auxiliare imbunatatesc suspensia

Pentru cei care inca nu stiu despre acest concept, merita sa detaliem. Este vorba de accesorii auto ce nu impun schimbari majore. Nu inlocuiesc vreo piesa auto, ci doar completeaza sistemul de suspensie deja existent al masinii. Efectul este cel de imbunatatire a suspensiei existente. Mai ales atunci cand circuli pe drumuri denivelate, accidentate de asemenea, cand transporti marfa, persoane sau colete se simte foarte mult balansul, se simt poate vibratii. Ori asta face calatoria sa fie deloc placuta.

Ce pot face cei interesati practic de un tuning simplu si accesibil este sa cumpere si sa monteze perne auxiliare Peugeot 301 sau specific pentru modelul lor auto. Experienta lor auto va fi una imbunatatita. Iata si cat de avantajoase sunt aceste accesorii, in conditiile in care au un cost mic si vin la pachet cu beneficii de client, daca achizitia este facuta de la PerneAuxiliare.ro.

Kit complet, cu accesorii incluse

De la PerneAuxiliare oferta include kitul complet, cu toate accesoriile necesare, de la bucse la ktiul de pompare, de la sprayul de silicon la instructiuni, plus, desigur, cele doua perne necesare pentru a fi montate pe spate. Mai mult decat kitul in sine, este vorba despre asistenta post montaj de asemenea. Daca te intrebi cum vei proceda, iti este recomandat sa mergi la service pentru montaj, costul nefiind insa unul foarte mare. Nu poti spune ca acest lucru este un inconvenient.

Pentru cei care au nevoie, fara costuri, pot fi oferite si video-uri, dar si detalii tehnice pentru montarea corecta. In plus, garantia este valabila 12 luni.

De ce sa montezi perne auxiliare - 3 motive

Dacă nu esti pe deplin motivat de confortul pe care ti-l poti crea, daca nu tii cont de valoarea in sine a masinii, atunci ai putea lua in considerare:

-  Ridica garda de la sol

Pentru cei care au masini joase, exista o diferenta vizibila si din acest punct de vedere.

-  Protejeaza suspensia

Calculeaza simplu si rapid, cat te-ar costa sa repari ceva la masina fata de cat te costa sa investesti smart, prevenind unele situatii. Ei bine un kit de perne auxiliare este mai avantajos din punct de vedere al costurilor.

-  Mai mult confort, mai multa siguranta

Ce este important de subliniat se refera la faptul ca pernele auxiliare pot imbunatati manevrabilitatea masinii. Ai mai multa stabilitate in curbe si nu numai. De asemenea, o echilibreaza mai ales atunci cand transporti incarcatura masiva, cu stabilitate mai buna cand ai si o remorca atasata.

Comanda, la un click distanta

De comandat o poti face simplu si rapid, online. Din pagina perneauxiliare.ro ai stoc disponibil de perne pentru diverse tipuri de masini. Practic nu ai cum sa dai gres, inainte de a comanda kitul dorit vei nota tipul de masina si anul fabricatiei. Asta pentru ca aceste accesorii trebuie sa fie 100% compatibile, nu sunt universal valabile.Acestea sunt de marca AirPower, iar producatorul mentioneaza ca durata de viata a acestor accesorii poate ajunge si pana la 4-5 ani. Depinde si de stilul de condus al soferului, insa rezistenta pernelor este oricum garantata pentru primul an de utilizare. Nu este necesara omologarea RAR pentru aceasta dotare.

Contact:

Str. Viitorului, Nr.8, Bl.H6, Sc.A, Ap.16, Suceava
0744 870 142
office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Sondaj

Ce capacitate cilindrica ar trebui sa aiba motocicleta unui incepator?