Xtrem.ro

Drama in Formula 1:`Si-a pierdut ochiul drept`

Publicat: 17 Iul 2012 14:27

Maria de Villota si-a pierdut ochiul drept ca urmare a accidentului petrecut marti, 03 iulie 2012, in timpul unei sesiuni de pregatiri a echipei Marussia, ce concureaza in Formula 1.

Ea rula cu un monopost de Formula 1 pe un circuit realizat pe aerodromul Duxford, situat la circa 80 de kilometri nord de Londra.

Imediat dupa accident, sportiva spaniola a fost transportata in stare critica la spital, unde a intrat imediat in operatie.

Din fericire, medicii au reusit sa-i salveze viata, insa nu si ochiul drept.

"A fost adusa in stare grava, cu rani la fata si la cap. N-am mai putut face nimic pentru a-i salva ochiul drept. In prezent, e in continuare in stare critica, dar stabila", a declarat joi, 5 iulie, purtatorul de cuvant al Spitalului Addenbrooke.

Chris Mann, un reporter BBC, prezent la fata locului, a declarat ca: "A completat un tur de pista, iar apoi, inexplicabil, a accelarat brusc si a intrat intr-un camion-platforma".

Botul monopostului Marussia a fost distrus A￯n urma impactului si se pare ca De Villota s-a lovit cu capul de camion.

Maria de Villota este fiica fostului pilot Emilio de Villota si face parte din echipa Marussia din luna martie a anului acesta.Sursa: www.ziare.com

 

Sondaj

Ai cumpara o motocicleta noua ca incepator, sau una sh?