Cum sa iti repari imediat masina cu ajutorul unui centru de daune
7/706
calendar_month 28 Apr 2021, 00:00
Autoturismul este, pentru cei mai multi dintre noi, un element fara de care nu ne putem desfasura activitatile cotidiene intr-o maniera convenabila. Cu ajutorul masinii, ajungi la timp la locul de munca sau acasa. Tot masina te duce in cel mai scurt timp acolo unde ai diverse probleme de rezolvat. Mai mult decat atat, pentru multi oameni, masina este ceea ce ii ajuta sa isi castige existenta. Din nefericire, exista si situatii in care ajungi sa nu te poti baza pe masina ta. Defectiunile curente sau eventualele accidente sunt elementele perturbatoare care opresc buna functionare a acestui ansamblu atat de important, reprezentat de un autoturism. Iar atunci cand te lovesti de o astfel de problema, cu siguranta o vrei rezolvata in cel mai scurt timp si la un pret cat mai scazut. Pentru a eficientiza procesul de reparare la maximum, este de preferat sa recurgi la ajutorul unui centru de daune.

Daca esti un sofer cu experienta in astfel de situatii, stii cat de greu este sa gasesti un service in care sa beneficiezi de asistenta de top si de reparatii eficiente la preturi bune. In acelasi timp, daca situatiile in care masina nu iti mai functioneaza nu au fost tocmai o obisnuinta pentru tine, cu siguranta perspectiva de a nu sti cum sa gestionezi o astfel de situatie nu te incanta. Cu ajutorul unui centru de daune, vei beneficia de asistenta permanenta, vei sti ce trebuie sa faci pentru a solutiona rapid problema si te vei bucura si de un cost scazut al reparatiilor. Iata care sunt toti pasii pe care ii implica reparatia autoturismului cu ajutorul unui centru de daune.

1. Ia legatura cu un centru de daune dupa aparitia problemei

La fel ca in cazul oricarui alt tip de probleme, si cele referitoare la masina ta vor fi rezolvate rapid, daca sunt semnalate in timp util. Daca ai de-a face cu un accident auto, imediat ce ai dus la bun sfarsit formalitatile de constatare alaturi de celalalt sofer, poti apela la centrul de daune. Fie ca problema a fost rezolvata pe cale amiabila, fie ca a fost alertata politia, masina ta trebuie reparata, iar centrul de daune reprezinta solutia ideala. Daca iti vei repara autoturismul in baza asigurarii RCA a celuilalt sofer, trebuie sa te asiguri ca apelezi la un centru de daune care colaboreaza cu firma ce a eliberat respectiva asigurare. In cazul in care daunele sunt produse din culpa ta si ai norocul de a beneficia de o asigurare de tip Casco, tot este necesar sa te asiguri ca centrul de daune colaboreaza cu firma asiguratoare. Acest element este foarte important, deoarece de el depinde decontarea cheltuielilor cu reparatiile. Imediat ce ai gasit un centru de daune care sa colaboreze cu firma de asigurari, poti sa iei legatura cu reprezentantii acestuia si sa le comunici problema.

2. Etapa de programare si de reparare a masinii

Imediat ce ai transmis reprezentantilor centrului de daune problema care trebuie rezolvata, acestia te vor invita sa completezi cererile si formularele necesare deschiderii dosarului de dauna. Vei beneficia de consiliere permanenta, iar ulterior vei fi programat la o data stabilita, pentru a merge cu masina la service-ul centrului de daune. Expertii institutiei te vor ajuta cu estimarea costurilor si a termenului in care iti vei recupera masina pusa la punct. Mecanicii vor lucra rapid si eficient la repararea autoturismului, iar tu vei putea monitoriza in permanenta procesul. Asta, desigur, daca apelezi la un centru de daune care ofera aceasta optiune.3. Decontarea costurilor

Odata terminate reparatiile, dosarul de daune este inchis, masina se intoarce in posesia ta si poate fi din nou folosita in cele mai bune conditii. Daca alegi in mod corect centrul de daune, toate costurile necesare reparatiei vor fi decontate de firma de asigurari intr-un timp scurt, gratie sprijinului reprezentantilor centrului.

O institutie extrem de apreciata din acest punct de vedere si care garanteaza servicii de consiliere si reparatie rapide si eficiente este CarsInv. Acceseaza CarsInv.ro pentru a gasi toate detaliile si pentru a obtine oferte de servicii personalizate, in functie de nevoile tale.

Sondaj

Credeti ca surfingul este periculos?