Citroen Romania, partener oficial Raliul Sibiului
5/528
calendar_month 19 Iul 2012, 11:32
Veste buna pentru iubitorii raliului. Citroen Romania a hotarat sa sustina anul acesta echipa de organizare a Raliului Sibiului si i-a pus la dispozitie o flota impresionanta de masini cum ar fi Citroen C3, Citroen C4, Citroen Berlingo Multispace, Citroen Jumpy, dar si gama DS: DS3, DS4 sau DS5.

Pentru iubitorii modelelor din gama DS Citroen anunta ca pe toata perioada desfasurarii Raliului Sibiului, in Piata Mare a orasului Sibiu vor fi expuse toate cele trei modele din gama DS.

Iar surprizele rezervate spectatorilor nu se opresc aici, caci toti cei prezenti la Raliul Sibiului 2012 vor putea castiga pe loc peste 500 de premii speciale, obiecte promotionale Citroen, in cadrul unui concurs derulat exclusiv pe pagina de Facebook.

Aici toti pasionatii care posteaza pe wall, in perioada 18 - 21 iulie, o poza cu modelele din gama DS expuse in parcul de service sau doar o poza cu echipajele si masinile Citroen implicate in Raliul Sibiului vor intra automat in extragerea de concurs!

Cireasa de pe tort o reprezinta insusi marele premiu oferit de Citroen Romania, un weekend spectaculos la un raliu alaturi de echipa Citroen!

Editia de anul trecut a avut ca lider in clasamentul automobilelor cu tractiune pe doua roti pe Simone Campedeli, pe un Citroen DS3 R3.

Anul acesta grila de start a aratat nu mai putin de trei piloti cu un astfel de model: britanicul Harry Hunt, italianul Davide Catania si Sebastian Barbu, primul pilot roman care participa la raliu pe un astfel de model.

Avem nume sonore pe grila de start a Raliului Sibiului: Vlad Cosma, cel mai bun pilot Citroen din Romania, Adrian Dragan si Bako Laszlo.

Raliul Sibiului, etapa a opta din Intercontinental Rally Challenge, se desfasoara in perioada 19 - 21 iulie si a avut startul chiar azi.

Sondaj

Ce capacitate cilindrica ar trebui sa aiba motocicleta unui incepator?