Ai un VW Touran: unde gasesti un carlig de remorcare pentru el?
5/556
calendar_month 11 Sep 2015, 15:23
Din pacate, saptamana trecuta carligul de remorcare de la Volkswagen-ul meu Touran pe care il aveam a fost rupt, din cauza unui mic accident de circulatie.

Caut un carlig de remorcare VW Touran

Cum nu mai pot repara acest carlig de remorcare VW Touran , trebuie sa cumpar unul nou, desi nu prea ma incanta aceasta investitie pe care trebuie sa o fac. De aceea, as prefera sa gasesc un carlig de remorcare VW Touran la mana a doua.

Trebuie sa il cumpar cat mai repede cu putina, pentru ca merg destul de des la munte cu rulota si acum nu mai am cu ce sa o remorchez. Cred ca o buna idee este sa achizitionez un carlig de remorcare VW Touran de la un service auto sau de la un centru de dezmembrari auto, cred ca am toate sansele sa gasesc unul aici.

Poate ca as avea norocul chiar sa il gasesc mai ieftin decat daca l-as achizitiona de pe internet. Am vazut cateva oferte pe mai multe site-uri,insa trebuie sa mai caut, astfel incat sa pot sa iau decizia finala.

Probabil o sa mai merg si la cateva targuri de masini, poate o sa am noroc si o sa gasesc acolo carligul de remorcare de care am nevoie.

Pretul carligului de remorcare sare de 300 de lei

Am nevoie cat mai urgent de carligul de remorcare, de aceea trebuie sa iau o decizie in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care ca nu voi reusi sa il gasesc pe cel potrivit la mana a doua, nu o sa am incotro si voi fi nevoit sa cumpar unul nou. Cred ca voi face comanda, tot pe internet. Din cate stiu, pretul carligului de remorcare pentru VW Touran este cuprins intre 300 si 600 de lei.

Nu este scump,insa nici un produs ieftin nu este, de aceea trebuie sa fiu atent sa cumpar o piesa originala, care sa aiba o durata lunga de viata, sa nu imi creeze probleme. Si carligul pe care l-am avut pana acum a fost perfect si ar mai fi mers, daca nu aveam ghinionul de a face acel accident de circulatie. Pana la urma o sa gasesc carligul potrivit, care sa functioneze perfect si cu care sa imi pot cara rulota spre munte. Muntele si drumetiile montane reprezinta o mare pasiune pentru mine.

Sondaj

Cat de periculos consideri snowkitingul?