Adrian Raspopa revine cu Comfert Rally Team
5/552
calendar_month 27 Sep 2012, 14:23
Dupa o absenta de patru ani din cadrul grupei A, actualmente clasa 5 (doua roti motrice), pilotul onestean Adrian Raspopa, fost campion national al grupei in 2005, 2006 si 2008 revine in Campionatul National de Raliuri participand pe 5-6 octombrie 2012 la Raliul Iasiului.

Pentru Adrian aceasta revenire reprezinta startul unui program gandit pe trei ani de zile impreuna cu compania Comfert Bacau si societatea Pambac.

Astfel echipajul nou format, Comfert Rally Team, compus din Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu, se va alinia la start cu o masina noua pregatita in garajele Automeca Franta.

Este vorba despre un Citroen DS3R3, un model care in prezent castiga toate campionatele in grupele 2WD (2 wheel drive).

"Muncim la acest proiect de un an de zile, reusind intr-un final sa punem la punct toate detaliile astfel incat sa mai prindem o etapa in acest an (Raliul Iasiului) impreuna cu noul meu copilot, Catalin, facem saptamanal antrenamente pentru a reusi sudarea echipajului intr-un timp cat mai scurt.

Pentru Raliul de la Iasi asteptarile noastre sunt de a ne imprieteni cat mai repede cu masina si cu noua echipa de asistenta condusa de Magurel Parscoveanu"
a declarat Adrian Raspopa.

In cei patru ani de zile Adrian Raspopa nu si-a iesit din ritm el pilotand Mitsubishi Evo9, Skoda Fabia Super 2000, dar nu a reusit sa gaseasca finantare pentru un sezon complet de curse.

Multumita companiei Comfert una dintre cele mai importante societati din Romania ce se adreseaza producatorilor agricoli, Adrian Raspopa se gandeste deja la sezonul 2013 cand spera sa obtina cel de-al 4 lea titlu de campion in gadrul grupei 2WD.

Multumim partenerilor Comfert Bacau si Pambac.
Parteneri media Radio Connect FM si Ziarul Ora 25

Ionut Tenie
P.R. COMFERT RALLY TEAM
itenie@gmail.com

Via:
www.rallymagazin.ro

Sondaj

Cum ingrijiti skiurile?