xtrem.ro  »  Auto  »  Raliu  »  BWA 2013 Powered by Auto Total Business Show

BWA 2013 Powered by Auto Total Business Show

2/233
calendar_month 24 Mai 2013, 11:03
Intre 24 si 26 mai 2013, in Centrul Expozitional Romexpo, Arena Events si Romexpo organizeaza cea de a doua editie Bucharest Wheels Arena 2013 Powered by Auto Total Business Show a￯￯ cel mai mare festival auto-moto/sporturi extreme din Romania.

BWA - Bucharest Wheels Arena, un concept unic in Europa, propune vizitatorilor si participantilor 3 zile de premiere, exclusivitati, demonstratii pe una sau mai multe roti si concerte in direct!

Chris Pfeiffer, multiplu campion mondial si european la a￯￯Stunt Bikea￯￯ va incanta publicul, sambata si duminica, cu acrobatii pe doua roti.

"Imi place ca romanii stiu sa aprecieze sporturile extreme si mai ales cele pe doua roti. Le-am pregatit o serie de surprize la Bucharest Wheels Arena 2013 si astept cu nerabdare sa ma reintorc in Romania!" - a declarat Chris Pfeiffer.

Parazitii si B.U.G Mafia vor concerta vineri si, respectiv, sambata pe scena Bucharest Wheels Arena 2013.

Vizitatorii vor putea testa gratuit cel mai performant Simulator Full Motion de Formula 1 din lume, lansat oficial de Ralf Schumacher si Juan Pablo Montoya, dar si un Simulator Full Motion Motorbike.

Monster Energy va fi prezent in cadrul Bucharest Wheels Arena si va organiza pentru pasionatii de BMX si SKATE, de vineri 24 aprilie pana duminica 26 aprilie, un jam session pe miniramp.

Formula magica din 2012 se repeta si la cea de a doua editie Bucharest Wheels Arena unde Vali Porcisteanu si Manu Mihalache, piloti din Campionatul National de Raliuri, vor oferi publicului demonstratii cu masini de raliu.

Marius KNS, Cristi George (Mouse), Razvan Tica (Doi-ul), Traian, Jumy si Alex Gorgan (Kellu) vor incinge atmosfera si cauciucurile in ritm de drift.

Piloti de la cele mai bune cluburi din tara, precum Kamikaze Off Road Team, GTC MotorSport, T44 sau BGS MotorSport, vor oferi publicului demonstratii de off road pe trasee special amenajate cu diferente de nivel, santuri si mult noroi.

Pasionatii de supermoto se vor putea intrece pentru premiile substantiale oferite la Cupa Bucharest Wheels Arena, organizata de clubul Adventure Ride, pe un traseu special amenajat.

Bucharest Wheels Arena va include si o expozitie de tuning auto-moto la care isi vor prezenta masinile modificate pasionati de tuning auto, cluburi sportive si firme de tuning din toata tara.

Participa la Bucharest Wheels Arena 2013 cluburile Midnight Racers Romania, No Speed Limit, Skoda Toys, GheTTo Tuning, Overspeed Tuning Club, StreetArt, Custom Shop, Bertone Romania, MySuzuki, ZZ Tuning, Street Maniacs, Unknown Club si Madness Crew.

Mai multe informatii pe www.bucharestwheelsarena.ro.

#BWA2013:
facebook.com/BwheelsArena
twitter.com/BwheelsArena
instagram.com/BwheelsArena

Biletele vor fi disponibile la casele de bilete ROMEXPO si prin reteaua EVENTIM.ro

- PRET BILET: 20 RON/zi
- PRET ABONAMENT: 30 RON/3 zile
*elevii si studentii beneficiaza de 50% REDUCERE


 
 
 
 
Sondaj
Ce parere ai de echipamentul complet pe timpul verii?