xtrem.ro  »  Auto  »  Off Road  »  Suzuki Grand Vitara facelift 2012

Suzuki Grand Vitara facelift 2012

2/229
calendar_month 19 Sep 2012, 10:50
Cu ocazia Salonului Auto Paris 2012, japonezii de la Suzuki vor arata publicului european faceliftul pregatit pentru SUV-ul compact Grand Vitara.

Ce modificari aduce acesta, vedeti in continuare.

Cariera actualei generatii Suzuki Grand Vitara a inceput in 2005, iar in 2010 a trecut printr-un facelift usor, menit a imbunatati modelul in punctele esentiale.

Iata ca, in toamna, Suzuki Grand Vitara va avea dreptul la un nou facelift, care va fi inaugurat in premiera europeana cu ocazia Salonului Auto Paris 2012.

Noul facelift al lui Suzuki Grand Vitara am putea spune ca incearca sa mizeze pe o nota mult mai sobra decat pana acum.

Modificarile nu sunt deloc mari, fiind vorba despre o redesenare a grilei frontale, dar si a spoilerului, in timp ce farurile nu-si schimba forma, ci doar amenajarea interioara.

Efectul este mai mare decat ne-am astepta de la o interventie modesta, deoarece Suzuki Grand Vitara facelift arata mai matur, aduce o nota de impozanta in peisaj, dar si o tusa de old-style.

Practic, daca pana acum se numara printre SUV-urile compacte tineresti, iata ca, o data cu acest facelift, Suzuki Grand Vitara devine mult mai tentant pentru publicul foarte matur, prin noua imagine.

Spatele masinii nu a suferit modificari decat la nivelul configuratiei interioare a blocurilor optice, dar masina se bucura de avantajele prospetimii gratie unei noi palete de culori pentru caroserie, cat si aparitiei in oferta a unor jante cu un design nou, foarte elegant.

Interiorul lui Suzuki Grand Vitara facelift se prezinta neatins, oferind acelasi design simplu si de bun gust, doar o paleta diferita de culori pentru tapiterie aratand ca e o masina improspatata.

Pe piata japoneza este oferita si o editie speciala X-Adventure Edition, care beneficiaza de o tapiterie din piele si Alcantara avand cusatura rosie, dar ramane de vazut daca europenii vor avea dreptul la asa ceva.

Din punct de vedere tehnic, Suzuki Grand Vitara ramane fidel celor doua versiuni de caroserie, in 3 si 5 usi, precum si sistemului de tractiune integrala nepermanenta.

Insa motorul diesel 1.9 DDIS urmeaza sa fie inlocuit cu un dCi de 1,9 litri de origine Renault, care va oferi o putere mai mare decat cei 129 CP ai actualului propulsor, dar un nivel de emisii mai redus.

Alte detalii despre acest nou facelift al lui Suzuki Grand Vitara vom afla cu ocazia salonului auto parizian din toamna.

Autor: Oraan Marculescu - promotor.ro
Foto: Suzuki


 
 
 
 
Sondaj
Cati bani ati fi dispusi sa dati pe un echipament complet de scuba diving?