Tavitele de portbagaj, solutia pentru un portbagaj organizat

Publicat: 12 Apr 2016 16:19

Vrei sa ai un portbagaj bine organizat, care sa fie mereu curat si bine pus la punct? Solutia este sa apelezi la tavitele de portbagaj.


Au suprafata striata


Tavitele de portbagaj sunt fabricate de mai multi producatori, existand zeci de variante, pentru fiecare masina in parte. Tavitele sunt astfel pentru masini Audi, Skoda, Mercedes, Volvo, Alfa Romeo, Opel, Volkswagen, Nissan, Mitsubishi, Dacia. Fiecare sofer care se afla in cautarea unui astfel de model, il poate gasi pe unul dintre site-urile pe care se vand componente auto pentru masini.


Conducatorii auto vor gasi si o sectiune dedicate tavitelor de portbagaj. Vor gasi descrierea fiecarui produs, dar si pretul cerute pentru acesta. Unele modele pot fi la mana a doua, de aceea suma de bani pe care o cheltuie un sofer poate sa fie mai mica decat daca ar cumpara o tavita nou-nouta.


Tavitele pentru portbagajul masinilor se pot adapta in functie de fiecare model in parte. De asemenea, aceste tavite pot fi personalizate.


O tavita pe care sa o pui in portbagaj are striatii, fiind fabricata de cele mai multe ori dintr-un plastic de calitate. Contine si o zona centrala antialunecare, astfel incat sacosele cu cumparaturi sa stea bine in portbagajul automobilului. De asemenea, aceste produse sunt confectionate astfel incat sa urmareasca linia portbagajului, ceea ce inseamna ca se vor fixa perfect in momentul in care sunt montate in portbagajul masinii tale.


De ce sunt utile tavitele de portbagaj


Cine are caine sau multe bagaje de carat, mai ales daca pleaca la munte sau la tara in weekend, stie ca are mult de furca cu praful care se poate depune in portbagajul masinii. Solutia o reprezinta tavitele de portbagaj, care sunt cea mai buna protectie contra murdariei. De aceea, astfel de componente pentru masina sunt extrem de utile. Astfel, indiferent ce vei cara in portbagajul masinii tale, vei fi pus la adapost. Cari un borcan cu muraturi? Daca acesta se sparge, nu trebuie sa te temi ca muraturile s-au imprastiat prin tot portbagajul masinii, ele vor ramane in aceasta tavita. Aceasta se indeparteaza foarte usor, iar apoi poate fi spalata cu usurinta. In momentul in care se usuca, tavita este din nou pusa in portbagaj. Este foarte utila cand ai de carat multe bagaje, caci mentine portbagajul masinii curat, este unul dintre cele mai bune scuturi de protectie.


Utilitatea acestei tavite din cauciuc sau din plastic cauciucat nu o descoperi cu adevarat decat in momentul in care ti se sparge ceva in portbagaj. Poate fi un bidon cu lapte sau poate sa fie o sticla cu apa. Cel mai bine este sa cumperi o astfel de tavita originala, de la o reprezentanta auto. Astfel, te asiguri ca este un produs durabil si de calitate, iar durata de viata a tavitei va fi una lunga. Aceasta iti va fi extrem de utila. Vezi ce tavita de portbagaj se potriveste masinii tale: http://www.ptc-auto.ro/tavite-portbagaj

Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(1 voturi)
1666 vizite

Sondaj

Cat de riscant este parasutismul?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si