Iti plac motocicletele? Decoreaza-ti casa cu creativitate pentru a-ti reflecta pasiunea pentru motoare

Publicat: 07 Ian 2020 00:00

Dacă ești un fan al distracției pe două roți, probabil că vrei ca această pasiune să fie evidentă și în aspectul casei tale. Sau poate că vrei să decorezi doar o cameră în ton cu dedicarea ta pentru motociclete și viteză. Indiferent de spațiul pe care vrei să îl transformi, vei fi încântat să te inspiri din ideile pe care le vei găsi în continuare. Află cum poți amenaja locuința pentru a-ți uimi toți prietenii motocicliști. 

5 Idei de decor pentru o încăpere pe placul motocicliștilor

Alege o cromatică masculinăDeși există tot mai multe femei care sunt pasionate de motoarele pe două roți, motociclismul rămâne un sport predominant masculin. Astfel, este logică selecția unor culori mai degrabă închise și puternice pentru a decora o cameră cu o tematică moto. 

Te poți inspira din nuanțele folosite pentru designul motocicletelor favorite. În general, se întâlnesc nuanțe precum: negru, gri, burgundy, roșu, argintiu, bronz, albastru.

Introdu detalii metalice

Fiind în strânsă legătură cu mecanica, este de așteptat să integrezi în încăpere detalii metalice. Acestea pot consta în orice, de la un cadru din metal pentru pat, la decorațiuni cu finisaj cromatic. Astfel, camera sau casa va reflecta duritatea care este asociată cu motocicletele, oferindu-i un aspect cool. 

Folosește piese vechiCum altfel ai putea să îți arăți respectul față de motoare mai bine decât prin a refolosi piesele ce nu mai pot fi utilizate, astfel încât să facă parte din casa ta? Mulți iubitori de motociclete au ales să transforme piesele vechi pentru a crea obiecte funcționale sau de decor. Spre exemplu, farurile se pot transforma în lampe foarte cool. Alții au ales să folosească un lanț pentru a crea decorațiuni ce completează perfect atmosfera din încăpere. Atât timp cât îi permiți creativității să își facă treaba, este posibil să descoperi idei originale care te vor surprinde chiar și pe tine. 

Ai nevoie de o imagine cu o motocicletăNu se poate să îți imaginezi o cameră a unui motociclist fără cel puțin o imagine cu un motor pe două roți. Aceasta poate fi prima ta motocicletă sau cea preferată. Există multe magazine care comercializează obiecte de artă ce au imaginea acestui vehicul, deci nu îți va fi greu să găsești ceva online. 

Unii preferă să își lipsească direct un stiker pe perete, în timp ce alții au decis să facă o galerie foto cu cele mai importante modele de motoare din istorie. Astfel, aceștia aduc un omagiu binemeritat științei care a revoluționat tehnologia în cazul motocicletelor. 

Stilul industrial este cel pe care ar trebui să îl abordezi

Elementele de decor ce au legătură cu motociclismul se potrivesc cel mai bine cu mobilierul și piesele ce aparțin stilului industrial. Acesta este inspirat din estetica fabricilor și a atelierelor, de aceea se regăsesc multe piese metalice și obiecte de decor nefinisate. De exemplu, în loc să cumperi o lampă „drăguță”, vezi aici corpuri de iluminat mai potrivite pentru o astfel de cameră, cum ar fi becurile LED cu filament. 

Urmează aceste sugestii stilistice și transformă orice cameră într-una ideală pentru un motociclist împătimit. Astfel, te vei bucura de senzații tari pe două roți și de relaxare acasă într-un loc care te definește cu adevărat. 

Sursa foto: shutterstock.com, pinterest.com
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

0(0 voturi)
245 vizite

Sondaj

Ati fi dispusi sa faceti scufundari intr-o zona populata de rechini?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si