De ce sa cumperi un scut pentru motor Ford Focus

Publicat: 14 Mar 2016 11:28

Pentru a evita uzarea prematura a motorului masinii tale, cel mai bine este ca masina sa fie echipata cu un scut de motor. Daca marca de masina pe care o conduci este Ford Focus, atunci ai nevoie de un scut pentru motor tip Ford Focus.


Scutul de motor Ford Focus nu protejeaza numai motorul


Un scut de motor Ford Focus este util pentru masina ta, pentru ca acesta favorizeaza intretinerea motorului, care se mentine in conditii bune pentru mai mult timp.


Nu doar la masinile Ford se intalneste scutul de motor. Aceasta piesa metalica sau din plastic poate intra in alcatuirea altor marci de masini, precum BMW sau Dacia, pentru a oferi protectie motoarelor acestora.


Asta inseamna ca aceasta piesa va avea o durata mai lunga de viata, ceea ce isi doreste orice sofer pentru masina pe care o conduce, mai ales ca unele piese de masina costa foarte mult. Nici combustibilul nu este tocmai ieftin.


De aceea piese precum scutul de motor Ford Focus sunt facute ca sa protejeze componentele mai scumpe ale masinii, de exemplu motorul. Cand motorul se strica este nevoie de reparatii costisitoare.


Orice scut de motor pentru Ford Focus are mai multe functii utile pentru ca protejeaza si baia de ulei, astfel incat sa nu patrunda impuritati in motorul masinii tale.


Scutul de motor Ford Focus poate fi luat de pe internet


O asemenea piesa poate sa fie cumparata online, de pe internet, fiind o varianta comoda de a-l cumpara.


Un scut de motor are preturi diferite, in functie de producator si de calitatea materialelor utilizate pentru acesta.


Este o piesa indispensabila, care ofera o buna protectie motorului masinii tale, de aceea il poti cumpara. Piesa poate sa fie achizitionata de la magazinele de piese auto, dar poate sa fie achizitionata si online.


Cel care decide de unde o va achizitiona este soferul. Aceasta piesa auto nu este greu de inlocuit, insa acest lucru se poate face cel mai bine la un service auto. Aici orice sofer este sigur ca piesa a fost montata cum trebuie, conform structiunilor stabilite de catre firma producatoare de scuturi auto.

Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(1 voturi)
1810 vizite

Sondaj

Cat de riscant este parasutismul?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si