|
||
|
|
|||
|
|||
|
Salut DutZzu,
Am stat mult timp si m-am gandit daca este cazul sa ma murdaresc, intervenind in aceasta discutie sau sa stau deoparte. In final am considerat ca este bine pentru cei care intra pe acest forum si vad astfel de balacareli, sa auda si punctul meu de vedere. Desi intentia ta a fost cat se poate de onesta si anume de a da un raspuns celui care a initiat acest topic, ai ranit, fara sa-ti dai seama, orgoliul unor persoane. I-ai ranit pentru simplul motiv ca nu i-ai amintit si pe ei asa ca au sarit ca arsi ca sa arate ca exista si ca nu cumva sa castige altcineva bani mai multi decat ei. Trebuie sa fi bland cu ei si sa sa le acorzi circumstante atenuante. Unii dintre ei traiesc doar de pe urma acestui sport. Nu au alte venituri. E normal sa nu poata vedea in fata ochilor nimic altceva decat bani. Iti dai seama ca, vazand ca despre ei nu ai spus nimic, au simtit ca le fuge pamantul de sub picioare? Roaga-l pe unul dintre ei sa-ti spuna cum se regleaza un kite, cum se face un trick sau orice altceva legat de folosirea kite-urilor. Pana nu platesti nu obti nimic de la ei. Pentru ei nu exista fairplay, nu exista onestitate sau colegialitate intre rideri. Exista doar o lupta oarba de a mai castiga un "client", de a mai vinde un kite si de a mai face niste bani. Astfel de persoane nu pot intelege ca exista si oameni care pun pe primul loc pasiunea pentru acest sport si nu banii. Acesta este motivul pentru care s-a ajuns in situatia penibila in care desi suntem "o mana" de rideri in toata tara, aruncam cu noroi unii in altii. Faptul ca unii sunt in fiecare weekend la cota sau pe camp nu trebuie neaparat interpretat ca un motiv de lauda la adresa lor. Sunt acolo pentru ca trebuie sa castige bani. Iata asadar DutZzu-le in ce ai intrat. Eu nu am nimic de impartit cu nici unul dintre ei. Nu am jignit pe nimeni si nu am s-o fac nici de acum incolo. Cu oricare dintre ei ma voi intalni pe partie sau pe camp, il voi trata cu respectul cuvenit si ma voi tine la distanta de barfe si alte murdarii de genul acesta. Deasemeni, nu voi intra in polemica, nici pe acest site si nici in alta parte, cu nici unul dintre ei indiferent care vor fi reactiile generate de acest post. Nu am sa mai spun nimic referitor la acest subiect. Imi voi vedea linistit de clubul meu si de treburile mele. Marian BOBE KITE FEVER www.kiting.ro Last edited by marianbobe; 22.12.2008 at 09:42:35. |
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca cel mai penibil lucru este sa iti arogi ceva, ce nu este adevarat
Daca unii traiesc din kiting inseamna ca sportul acesta creste si asta este bine, chiar foarte bine Peste tot in lume lectiile de kiting se platesc, asa cum se plateste si rescue si inchirierea de echipamente, etc Sa faci reclama mascata pe forumuri este hilar Sa nu te intelegi chiar cu nimeni este tragic, inseamna ca ai probleme, tu cu tine Sa anunti evenimente sportive si sa le contramandezi ca nu ai strans banii de la sponsori e penibil Si atunci unde este pasiunea? Era vorba de corectitudine, despre nimic altceva. Si apropo: "Pretul pentru un curs complet este de 200 Euro. In schimbul acestei sume, Kite Fever ofera cunostinte teoretice si practice, echipamentul de kiting (mai putin schiurile, snowboardul sau claparii) si ceea ce este cel mai important, este faptul ca ofera asimilarea cunostinteleor practice in deplina siguranta." citat de pe kiting.ro Cum ramane cu pasiunea? Cum e cu murdaria? Alt citat de pe acelasi site: "Motive pentru care e bine sa platesti un curs de kiting: 1.Cursurile se desfasoara in conditii depline de siguranta; 2.Nu iti distrugi echipamentul propriu pe care ai dat o groaza de bani; 3.Iti insusesti cunostinte teoretice si iti formezi deprinderi practice corecte; 4.Inveti cel putin de 3 ori mai repede decat daca ai incerca sa faci acest lucru singur; 5.Este mai putin dureros sa platesti un curs de kiting decat sa ajungi la spital cu o mana sau un picior rupt" ASTA CA SA VEDEM CUM NE CONTRAZICEM PS Sunt total de acord cu motivele de mai sus, sa nu se inteleaga gresit Last edited by Mihai; 22.12.2008 at 11:06:59. |
![]() |
| Tags |
| alpi francezi, kiting, powerkiting, snowkiting |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|