|
||
|
|
||||
|
||||
|
Xtrem.ro va publica o data pe saptamana un articol pe teme medicale, cu interes direct pentru cei care practica sporturi extreme. Va vom sfatui ce masuri sa luati imediat cand suferiti de degeraturi, luxatii, deshidratare, fracturi, raceala, hemoragii (externe) si altele. Aceste articole vor putea fi accesate pe masura ce le publicam si din pagina fiecarui sport unde vom crea un link numit Sfaturi medicale, langa cele care trimit spre Echipament, Tips & Tricks etc. Insa, pe langa ajutorul nostru, cea mai importanta este experienta ta pe care asteptam sa o impartasesti cu ceilalti extremeri, pe tema de mai sus. Experienta care sa ne ajute sa evitam accidentarile sau sa le tratam adecvat.
|
|
|
|||
|
|||
|
in sfarsit un lucru util pt multi pasionati de sport.
|
|
|
|||
|
|||
|
bravo baieti!
(pt admin) daca aveti nevoie de ajutor la treaba asta cu trusa de prim ajutor si sfaturi, pot sa pun si eu umarul la treaba.. Numai bine.. (pt cei care forumesc) daca aveti anumite intrebari , chestii specifice pot sa incerc sa va raspund ( mai repede sau mai tariziu, dupa cum am si eu timp) |
![]() |
| Tags |
| accidentare, degeratura, deshidratare, fractura, hemoragie, luxatie, raceala, sport extrem |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|